Skoči na vsebino

Ko pogledam po spletni strani podjetja, vidim, da smo dve leti bili brez ene nove objave. To lahko pomeni, da je bilo toliko dela ali pa smo se preprosto ulenili.

Včasih človek ali podjetje res lahko zapade v mirne vode, kar ni v redu. Pozornost, pripravljenost in fleksibilnost se vedno izkaže v nevihti. Barke so najvarnejše v pristanišču, vendar niso grajene za ta namen.

Dima center doživlja preobrazbo.

V majhnem podjetju so lepe novice tudi to, da imava lastnika dodatnega družinskega člana. Adrian je pomladil tako družino, kot samo podjetje. Sodelavke ga tudi z veseljem popazijo, medtem ko Saša izstavlja račune.

Boštjan je medtem zagnal oseben projekt, to je Fotoprikolica, kamp prikolica, ki omogoča fotografiranje na terenu. Z dodatnimi Fotokabinami se pojavljamo na več in več dogodkih, saj je tak način fotografiranja v porastu.

In nenazadnje: retro je vedno moderno. Pomagali smo zagnati blagovno znamko Retroaudio, kjer predelujejo stare radie v nove glasbene izkušnje. Tako se ohranja tradicija in spomini, ki v prenovljeni obliki dobijo novo sliko in uporabnost. Predelave radijev postajajo zelo popularne, saj je doma veliko radijev, ki se prenašajo iz roda v rod, tako pa spet postanejo uporabni.

Dogaja torej na polno. Pričakujete lahko nove zapise iz Cerknice, ki bodo še kako zanimivi. Uvajamo namreč nove storitve za nove naročnike, kjer bodo kmalu znani prvi rezultati prvih akcij in izboljšav.

Več pa naslednjič.