Mladina je danes precej interaktivna. Preko spleta sklepajo nova poznanstva, flirtajo, se ocenjujejo, komunicirajo. Na nek način se skrivajo »pod krinko«, po drugi strani pa se dajo na ogled.

Zato smo šli s Chupa Chups nagradno igro za najstnike (ciljna skupina od 10 – 16 let) on-line tudi mi. Glavno dogajanje se odvija na portalu glasujzame.com, kjer uporabniki portala ustvarijo (ali posodobijo) svoj profil, nanj naložijo vsaj eno fotko na temo Chupa Chups in povabijo prijatelje, da glasujejo zanje!

Čakajo jih super nagrade:

Izbrana fant in dekle, bosta deležna zvezdniške Chupa Chups preobrazbe pod strokovnim vodstvom stilske ekipe TOPSHOP iz Emporiuma, vključno z make up-om in profesionalnim fotografiranjem. Oblačila iz stylinga, nagrajena fant in dekle seveda odneseta s seboj!

Komisija bo podelila še posebne nagrade za posebne zvezde (npr. za simpatičnost, najboljši komentar, najbolj zanimiva pesem, ki spremlja fotografijo…)– 10x Chupa Chups paket presenečenja.

Vabljeni na www.chupachups.si in www.glasujzame.com/chupachups, kjer lahko spremljate potek nagradne igre Chupa Chups – Ti si zvezda, si ogledate fotografije ali skupaj s Chupa Chups praznujete njen 50. rojstni dan!