Kaj si predstavljamo pod tem pojmom?

V današnjem svetu smo vsi podvrženi elektronskim poštam, komunikaciji in informacijam, ki jih pridobivamo preko medijev. Kje je meja med zasebnostjo in osebnimi podatki s katerimi upravljajo agencije, podjetja? Današnji e-človek je dobro »informiran« o njegovih pravicah do zasebnosti, zato se moramo pripraviti na spremembe in probleme, ki nas čakajo pri zagotavljanju baz podatkov in varstva osebnih podatkov. To bo letos glavna tema že 5. jubilejnega kongresa direkt2008 v okviru Združenja za direktni marketing – baze podatkov in zasebnost v 21. stoletju.

Gre za srednje-evropski kongres, kjer bodo priznani predavatelji predstavili evropsko zakonodajo na področju baz podatkov in zasebnosti ter praktične primere s tega področja. Za dobro in učinkovito delo v direktnem marketingu moramo slediti pravilom na tem občutljivem področju in jih dosledno upoštevati.

Obisk kongresa direkt je koristen za vse, ki si želijo izvedeti trende in osvežiti znanje s področja baz podatkov, tako za področje Slovenije, kot pri poslovanju s tujimi državami. Je pa tudi odlična priložnost za širjenje poznanstev, saj pričakujemo preko 100 udeležencev iz Evrope in bivše YU. Zato si kar zabeležite v vašem koledarju dneve od 18. – 20. maja 2008, ko se bo v Portorožu odvijal direkt2008.

Več informacij sledi na www.zdms.org