Home » Storitve » Izobraževanje in dogodki » Predavatelj

Predavatelj

Boštjan Zrimšek se že petnajst let specializira v pripravi in izvedbi akcij direktnega komuniciranja. Prve izkušnje je nabiral pri pripravi akcij direktnega trženja za revijo Pro Pro, kjer je skrbel za baze podatkov in izvedbo akcij direktnega komuniciranja ter predaval na delavnicah, ki so jih organizirali. Po vodenju prodaje v podjetju EPPS, kjer je spoznaval tudi fizično izvedbo direktne pošte (izpisovanje, kuvertiranje, ekspedit, …), je ustanovil svoje podjetje.

Od leta 2001 je solastnik in direktor podjetja Dima center, ki se ukvarja s pripravo in izvedbo akcij direktnega komuniciranja. Sodeloval je z mnogimi znanimi podjetji (navedena so na zadnji strani brošure).

Predava na delavnicah in seminarjih v Sloveniji (Marketinški fokus, GV izobraževanje, direkt2008, Sejem in kongres ProMarket 2009 in 2010, Dan direktnega marketinga, okrogle mize, interna izobraževanja, …) in po svetu (ZDA, Slovaška, Makedonija, Hrvaška, Velika Britanija, Nemčija).

Največji poudarek daje ravno praktični in učinkoviti izvedbi akcij direktnega komuniciranja, kar daje podjetjem nadpovprečne rezultate in hkrati dviguje strokovnost tega pomembnega načina trženja. S poznavanjem trendov in prakse v Sloveniji in tujini lahko udeležencem preda ideje in nasvete, ki so takoj uporabni pri njihovem delu.

Je tudi ocenjevalec na svetovnem izboru nagrad direktnega komuniciranja DMA Echo awards, (DMA USA) ki je vsako leto v Copenhagnu in New Yorku in je tudi ambasador največje konference na svetu iz področja direktnega komuniciranja, v organizaciji DMA, ki je vsako leto na različnih lokacijah v ZDA (preko 13.000 udeležencev).

Bil je tudi ustanovni član Združenja za direktni marketing Slovenije, kjer zaseda funkcijo sekretarja združenja. Redno sodeluje tudi pri pripravi in organizaciji seminarjev Dan direktnega marketinga in Srednjeevropskem kongresu Direkt.

 

Domov | delavnica | vsebina | prijavnica