Nekaterim podjetjem je tudi v času recesije uspelo povečati prodajo s pomočjo trženjskih akcij. V vseh akcijah lahko prepoznamo drobne detajle, ki so bili odločilni za uspeh akcije, ali je to optimizacija akcije, kreativnost, dobra ponudba ali zgolj ciljno trženje? Vsekakor je dobre ideje vredno deliti, da lahko nastanejo še boljše! 

V sodelovanju z Združenjem za direktni marketing pripravljamo 15. februarja v Ljubljani enodnevni seminar, kjer bodo predstavljene uspešne prakse trženja v letu 2010.
Vsi primeri iz prakse si zaslužijo posebno omembo, saj so v času recesije še vedno naredili večji odziv, kar je seveda prineslo tudi rezultate v prodaji.

Od trženja avtomobilov, bančnih storitev, trženja preko Facebooka in nenazadnje zanimiva okrogla miza z glavnimi direktno-marketinškimi akterji v Sloveniji, ki nam bodo predstavili 7 glavnih smernic v trženju 2011. Obiskali so največji svetovni dogodek na področju dirketnega marketinga, DMA konferenco, ki je potekala oktobra v ZDA, zato bo gotovo zanimivo prisluhniti največjim trendom, ki jih napovedujejo.

Vabljeni k ogledu programa in obisku seminarja!

Oznake: