Vedno je lep trenutek, ko vam pismonoša pozvoni pri vratih z besedami “Pošta za vas!”. Polni pričakovanja odprete paket, pisma ali novice, ki vam jih je prinesel. Skupaj s Pošto Slovenija smo pripravili informacijsko brošuro “Pošta za vas!”, ki ste jo prejšnji teden prejeli v vaše nabiralnike. Z njo smo vas želeli seznaniti o možnostih, pravicah in ugodnostih pri nakupovanju od doma, saj v današnjem času nemalokrat svoj prosti čas raje izkoristimo za trenutke s svojo družino, sprehode v naravi ali druge hobije.

Nakupovanje doma ima številne prednosti in koristi, ki vam prinašajo udobje ter prihranek časa (večkrat tudi denarja) za obiskovanje trgovin in iskanje prostih parkirnih mest. V brošuri so predstavljene tudi prepoznavne kataloške ter spletne trgovine, ki vam nudijo udobno nakupovanje doma. Njihove brezplačne kataloge in obveščanje po elektronski pošti lahko naročite preko naročilnice, ki je objavljena tudi na spletni strani www.postazavas.si. Ob vašem prvem nakupu pa že lahko koristite ugodnosti, ki so jih pripravili za vas.

Vsi, ki boste vrnili naročilnico za ugodnosti ponudnikov in brezplačnih katalogov ali obveščanje po elektronski pošti, pa sodelujete tudi v Veliki nagradni igri, kjer z malo sreče odpotujete v Hurgado ali Eurodisneyland in Pariz. Čakajo pa vas tudi ostale praktične nagrade. Izpolnite naročilnico za brezplačne vsebine in sodelujte v nagradni igri.

V brošuri je bil priložen tudi Vodič za nakupovanje od doma, kjer vam je Združenje za direktni marketing predstavilo glavne koristi in prednosti nakupovanja doma, hkrati pa so bile navedene tudi inštitucije, kamor se lahko obrnete po nasvet v primeru dodatnih pojasnil.

Kratek opis akcije:
V začetku oktobra smo v sodelovanju s Pošto Slovenije izdali informacijsko brošuro “Pošta za vas!”, ki so jo prejela vsa gospodinjstva v Sloveniji. Namen brošure je približati potrošnikom prednosti in koristi, ki jih prinaša nakupovanje iz domačega naslonjača. V brošuri so bili predstavljeni tudi kataloški in spletni ponudniki. Prejemniki brošure so se lahko naročili na njihove brezplačne vsebine in ugodnosti preko naročilnice, s tem pa so sodelovali tudi v nagradni igri za potovanje in druge praktične nagrade. Priložen je bil tudi Vodič za nakupovanje doma, ki ga je pripravilo Združenje za direktni marketing Slovenije. V njem pa so poudarili glavne pravice in prednosti, ki jih imajo potrošniki pri nakupovanju doma.

Ime akcije: “Pošta za vas!”
Elementi akcije: brošura, radijski oglas in spletna stran
Naročnik: Pošta Slovenije
Agencija: Dima center
Predstavnica naročnika: Valentina Šahman
Vodja projekta v agenciji: Mojca Sterle
Oblikovanje: Urša Telič Miler