Ob vsej prednovoletni naglici, robotiziranemu pošiljanju e-čestitk, esemesov, FB voščil in drugih “bližnjicah” ostajamo pri navadnih (če se le da ročno izdelanih) čestitkah.

Letos smo želeleli pokazati našim strankam, da jih cenimo. Vse po vrsti. Kot osebe, kot ljudi, ne kot neka podjetja. Kako bi torej lahko to izrazili s čestitko, ki ne sme biti povprečna, nezanimiva, po možnosti neosebna…

Pripravili smo čestitke, kjer smo izpostavili imena naših strank – in to v 3D tehniki! Pripravili smo čestitke, ki so personalizirane tako, da so imena izrezana v 3D tehniki. (OK, v kolikor smo poslali ekipi podjejta, smo izpisali standarden napis Srečno 2011 in personalizirali barvni izpis).

Seveda so prejemniki nemalo presenečeni, saj takih čestitk na svetu ni! Resda smo se cel teden ukvarjali s tem, porabili nevemkoliko papirja, polomili vse olfa nože po hiši, vendar nam je na koncu uspelo. Seveda ni manjkala niti posebej izdelana znamka, ki smo jo pripravili ob novem letu s fotografijo naše ekipe Dima centra.

Samo hvalimo se, kajne?