Na kuverti je najlepše, da se vidi skozi okence lepo izpisan naslov, ali pa je naslov izpisan na kuverti sami. Nalepke so najgrša rešitev, ki se uporabijo izjemoma, ko ni druge variante (zelo temne ali paus kuverte)!

V Dima centru izpisujemo na kuverte vaše naslove, ki jih seveda prej po želji tudi uredimo (dodajanje spolov za personalizacijo, urejanje nazivov ulic, urejanje velikih začetnic,..). Cena izpisa je nižja od laserskega izpisa, vsekakor pa lepo in pravilno izpisan naslov kaže na odnos pošiljatelja do prejemnika, zato se je vredno potrduditi!

izpisujemo naslove tudi na kartončke, C4 kuverte, letake, zloženke (če ustrezajo tehničnim pogojem), zato nas vprašajte: 01 7090777.

Z avtomatskim kuvertiranjem pa lahko vaše materiale enostavno vložimo v kuverte. Po navadi do nekje tri elemente (dopis A4, zloženka, odzivni kupon) – vedno pa nas prej vprašajte za tehnične podrobnosti pri naročanju tako kuvert kot tiskovin. V kolikor strojno ne gre, vložimo seveda ročno (s “kapaciteto” preko 10.000 kosov dnevno).